Za četvrtasti kalup 18x18cm ili okrugli promjera 20cm. Možete koristiti i promjer 26cm s time da će biti niža.
- Za podlogu prvo malo usitnite bademe.
- Dodajte datulje, kakao, sol i isjeckajte u multipraktiku.
- Kada se poveže, dodajte orahe, kratko izmiksajte ali ne previše kako bi ostao koji krupniji komad.
- Na kraju dodajte vodu i još kratko povežite. Ako je potrebno još vode, dodajte žlicu ili dvije. Utisnite podlogu u kalup.
- Za sirovi ganache sve sastojke stavite u blender i napravite u glatku smjesu.
- Ako je prevelika količina za odjednom, podijelite u dva puta.
- Ulijte na podlogu, pospite dehidriranim malinama, kokos čipsom, bućinim golicama, sirovim komadićima kakaovca…
- Smrznite, najbolje preko noći.
- Idući dan izvadite Brownie iz kalupa, prebacite u frižider na par sati kako bi se istemperirao.