SlovenščinaHrvatskiSrpski

Za ljubitelje kave

Barcaffè kave

Različite arome, različiti načini pripreme, ali uvijek onaj karakteristični Barcaffè okus.

Otkrij više

Pokreni se

Dobra kava razbuđuje. Najbolje te pokreće. Otkrij projekte koji se kreću.

Barcaffè svijet

Naš svijet se vrti oko kave. Zakorači u njega i pogledaj kako smo se kretali kroz vrijeme.

Shop

Kako nikada ne biste ostali bez omiljenog rituala, posjetite našu online trgovinu.

Recepti

Sirovi brownie

  • portions image4 portions
  • difficulty imageSrednje težavnostna stopnja
  • diet imageVegansko
Podloga
  • Bademi - 400g
  • Svježi datulji - 400g
  • Kakao - 40g
  • Orasi - 200g
  • Voda - 4 žlice
Sirovi ganache
  • Svježi datulji - 450g
  • Kokosovo mlijeko - 765g
  • Kokosovo ulje - 525g
  • Agavin sirup - 255g
  • Kakao - 120g
  • Voda - 150g
  • Kokos čips, bućine golice, sirovi kakaovac, dehidrirane maline
Ljeto baš zove na deserte bez pečenja. Sirovi browniji sigurno će oduševiti vaše prijatelje i obitelj jer su veganski i jednostavni za pripremu.

Za četvrtasti kalup 18x18cm ili okrugli promjera 20cm. Možete koristiti i promjer 26cm s time da će biti niža.

  • Za podlogu prvo malo usitnite bademe.                                                     
  • Dodajte datulje, kakao, sol i isjeckajte u multipraktiku.                  
  • Kada se poveže, dodajte orahe, kratko izmiksajte ali ne previše kako bi ostao koji krupniji komad.                   
  • Na kraju dodajte vodu i još kratko povežite. Ako je potrebno još vode, dodajte žlicu ili dvije. Utisnite podlogu u kalup.                               
  • Za sirovi ganache sve sastojke stavite u blender i napravite u glatku smjesu.
  • Ako je prevelika količina za odjednom, podijelite u dva puta.
  • Ulijte na podlogu, pospite dehidriranim malinama, kokos čipsom, bućinim golicama, sirovim komadićima kakaovca…
  • Smrznite, najbolje preko noći.
  • Idući dan izvadite Brownie iz kalupa, prebacite u frižider na par sati kako bi se istemperirao.